• Wędzony indyk to doskonałe źródło pełnowartościowego białka. Możemy kupić go niemal w każdym sklepie. Smakuje dobrze zarówno na ciepło, jak i na zimno.
  • Ciabattę z indykiem i pesto możesz zabrać ze sobą do pracy, na uczelnię czy na wycieczkę. 

Kaloryczność: --nur 468kcal nur--

Czas przygotowania: --dur:5M 5 minut dur--

Przepis dla --yl:1 1 osoby yl--

Dieta: tradycyjna

Ciabatta z indykiem i pesto - składniki:

  • --ing 1 ciabatta ing--
  • --ing Garść rukoli ing--
  • --ing 1 łyżka pesto ing--
  • --ing 4 plasterki pomidorów suszonych w oleju ing--
  • --ing 50g wędzonego indyka ing--

Ciabatta z indykiem i pesto  - przygotowanie:

--ins Bułkę kroimy wzdłuż i podpiekamy na suchej patelni. Zdejmujemy. 

Smarujemy pesto, wykładamy wędzonego indyka, rukolę oraz kilka plasterków suszonych pomidorów. ins--