Rama Smaż jak szef kuchni jest miksem wysokiej jakości olejów. W zależności od wariantu jest to mieszanka oleju rzepakowego i słonecznikowego lub oleju rzepakowego i oliwy

Dzięki specjalnej recepturze, Rama Smaż jak Szef Kuchni ma wyjątkową zaletę - nie pryska podczas smażenia! Wizja tłustych plam i brudnej kuchenki schodzi na drugi plan, dzięki czemu można skupić się na przyjemności tworzenia potraw i wspólnego smakowania ich z bliskimi.

Ponadto Rama Smaż jak szef kuchni charakteryzuje się mniejszą, niż masło zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych. W przeciwieństwie do zwykłych olejów, oprócz kwasów omega-3 i omega-6, zawiera także witaminy A i D.

Nowej Ramy smaż jak szef kuchni powinna znaleźć się w lodówkach obok innych produktów do smażenia.

Wśród wariantów dostępna jest wersja klasyczna, maślany smak oraz z oliwą.