Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Restauracja SPOT. zapraszają 26 kwietnia 2014 roku do SPOT. na cykl wydarzeń poświęconych polskim winom oraz serom. Spotkanie poprowadzi Redaktor Naczelny Magazynu Wino: Tomasz Prange-Barczyński.

W programie:

11.00-14.00; prowadzący: Tomasz Prange-Barczyński Degustację komentowaną win polskich z udziałem przedstawicieli polskich winnic. cena: 150 zł zapisy: warsztaty@spot.poznan.pl

Warsztaty kulinarne z serami 11:00-13.00; prowadzący: Maja Skorupska i Adam Turowiec, pasjonaci gotowania i miłośnicy rodzimych produktów wysokiej jakości. Cena: 130 zł zapisy: warsztaty@spot.poznan.pl

Otwarta degustacja polskich win i serów zagrodowych 16.00-18.00; prowadzący: Tomasz Prange-Barczyński Bezzwrotna kaucja za kieliszek: 20zł, płatne na miejscu

Degustacja będzie miała charakter otwarty dla wszystkich amatorów i pasjonatów polskich win i serów. Będzie można nie tylko napić się wybranych win polskich i spróbować serów, ale także porozmawiać z wyżej wymienionymi producentami i zakupić wybrane produkty.

Więcej szczegółów na Polskie wina i sery zagrodowe