Założycielka kulinarnego bloga True Taste Hunters dosłownie czaruje w kuchni. Zasłynęła z tego, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Z wykształcenia magister sztuki przenosi swój artystyczny świat do czterech ścian kuchni. Wyczarowuje burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! W jej kuchni naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządza ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów.

I to tylko część jej kulinarnych umiejętności.

Daj się więc namówić na podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku.

Premiera książki „Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru" odbyła się 11 kwietnia!

Łowcy SmakówŁowcy Smaków Marek Pawlik

 Wydawcą książki jest Dom Wydawniczy REBIS.