Codziennie na lunch w godzinach od 12 do 17 podawana będzie potrawa, której głównym składnikiem są ziemniaki. W naszym menu na najbliższy miesiąc zagoszczą m.in. kartacze, placki ziemniaczane, babka ziemniaczana, zapiekanki i mnóstwo innych potraw.

Restaurację Specjały Regionalne wspomoże intelektualnie i praktycznie pan Mirosław Kaliciński. - Pan Mirosław jest, w mojej opinii, kucharzem potrafiącym czynić cuda z niczego - mówi Arkadiusz Szymczak, właściciel sieci Specjały Regionalne. - To absolutny pasjonat i perfekcjonista dbający o podniebienia gości. Niegdyś właściciel i szef kuchni country clubu w okolicach Łochowa, od kilku lat prowadzi stałą rubrykę kulinarną w Angorze. Jest autorem ukazującej się w najbliższych dniach książki skierowanej do osób, chcących zadziwiać innych daniami przygotowywanymi w 30 minut.

Restauracja Specjały Regionalne zaprasza chętnych na konsultacje kulinarne z panem Kalicińskim w dniach 29 stycznia i 13 lutego w godzinach od 16 do 20. Zgłoszenia chętnych poprzez stronę www.facebook.com/SpecjalyRegionalne.