5/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 5 w galerii - Ulepszyć siebie i gastronomię

U góry: Maciej Wójtowicz, cukiernik: pasteryzowane truskawki w roli składnika kremu, lodów oraz płatków z octem truskawkowym. Na dole: Cezara Pyka, zastępca szefa kuchni: dzwonko z dorsza duszonego w wywarze warzywnym oraz kawałki bałtyckiego dorsza wędzonego na ciepło, aksamitny sos z cebuli i palonej pietruszki. Dyniowy biszkopt, wióry z wędzonej kaczej piersi.

  • Zdjęcie numer 1 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię