3/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 3 w galerii - Ulepszyć siebie i gastronomię

Michał Parczewski, zastępca szefa kuchni: konfitowane kurze żółtko obtoczone suszoną dojrzewającą karkówką (Michał wymyślił ją i jej dopilnował) oraz purée ziemniaczane z dodatkiem wędzonej słoniny. Podpłomyki z wiejską śmietaną pieczone na kamieniach, z kawiorem z polskiego pstrąga.

  • Zdjęcie numer 1 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Ulepszyć siebie i gastronomię