4/7
zamknij < >
Zdjęcie numer 4 w galerii - Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady

fot. RÓŻALSKI/WALASZCZYK/WARSZTATKADRU.PL

Gdy temperatura syropu osiągnie około 114 st., zaczynamy ubijać 50 g białek. Powoli wlewamy gorący syrop cukrowy, cały czas ubijając do momentu, aż piana zupełnie ostygnie.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady