2/7
zamknij < >
Zdjęcie numer 2 w galerii - Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady

fot. RÓŻALSKI/WALASZCZYK/WARSZTATKADRU.PL

W misce mieszamy 150 g mąki migdałowej z taką samą ilością cukru pudru. Dodajemy 55 g białek i dokładnie ucieramy na gładką masę.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Perfekcyjne makaroniki - to nie takie trudne! Mamy przepis krok po kroku i sprawdzone porady