5/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 5 w galerii - Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad

fot. Różalski/Walaszczyk/Warsztatykadru.pl

4. Ugotowane mule muszą mieć otwarte muszle. Osączamy je na sicie i sprawdzamy, czy wszystkie mule się otworzyły - te zamknięte wyrzucamy. Sos zbieramy do miseczki i z powrotem wlewamy do garnka.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad