4/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 4 w galerii - Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad

fot. Różalski/Walaszczyk/Warsztatykadru.pl

3. Mule bardzo szybko się gotują - jak zobaczymy, że spod pokrywki wydobywa się para, garnek zdejmujemy z ognia. Wrzucamy posiekany pęczek natki pietruszki i mieszamy.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad