3/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 3 w galerii - Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad

fot. Różalski/Walaszczyk/Warsztatykadru.pl

2. Szalotkę i 2 ząbki czosnku siekamy. W garnku rozgrzewamy 30 ml oliwy, szklimy szalotkę i czosnek. Wrzucamy mule, potrząsamy garnkiem. Wlewamy 100 ml białego wytrawnego wina. Przykrywamy i potrząsamy garnkiem.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad