2/6
zamknij < >
Zdjęcie numer 2 w galerii - Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad

fot. Różalski/Walaszczyk/Warsztatykadru.pl

1. Mule (500 g) dokładnie płuczemy w zimnej wodzie; jeśli na muszlach są zanieczyszczenia, dokładnie je usuwamy (narośla zeskrobujemy nożykiem, zwisające nitki - nazywane bisiorami - odcinamy).
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Prosty przepis na mule - kilka ważnych zasad