REKLAMA
Magazyn Kuchnia
  • Przepisy
    • Śniadania
    • Obiady
    • Kolacja
    • Desery
    • Zupy
    • Ciasta
    • Drinki, koktajle
    • Sałatki
    • Makarony
    • Drób
    • Mięsa
    • Ryby
    • Przekąski
    • Przetwory
    • Sosy, dipy i inne dodatki
  • Okazje
    • Halloween
    • Boże Narodzenie
    • Karnawał
    • Walentynki
    • Wielkanoc
    • Grill
    • Domowe przyjęcie
  • Kuchnie świata
    • Kuchnia włoska
    • Kuchnia brytyjska
    • Kuchnia afrykańska
    • Kuchnia japońska
    • Kuchnia chińska
    • Kuchnia grecka
    • Kuchnia portugalska
    • Kuchnia francuska
    • Kuchnia amerykańska
    • Kuchnia polska
    • Kuchnia meksykańska
    • Kuchnia indyjska
    • Kuchnia tajska
    • Kuchnia hiszpańska
    • Kuchnia niemiecka
  • Dania sezonowe
  • Porady
    • Szkoła gotowania
    • Produkty
    • Zakupy
    • Sprzęt kuchenny
  • Zdrowa dieta
    • Wege
    • Wegan
    • Przepisy fit
    • Bez glutenu
    • Dieta
  • Do poczytania
    • Podróże kulinarne
    • Historie kulinarne
    • Felietony kulinarne
    • Książki kulinarne
    • Szef kuchni

Kozie sery królują w Lidzbarku!

REKLAMA
Powrót
Kozie sery z gospodarstwa Kaszubska Koza
Fot. Anna Wrońska
1 z 20

Kozie sery z gospodarstwa Kaszubska Koza

Stoisko Małgorzaty Klaus-Wojas, zdobywczyni głównej nagrody festiwalu za ser kozi Capra
Fot. Anna Wrońska
2 z 20

Stoisko Małgorzaty Klaus-Wojas, zdobywczyni głównej nagrody festiwalu za ser kozi Capra

Nagrodzone jogurty z Mlecznej Drogi
Fot. Anna Wrońska
3 z 20

Nagrodzone jogurty z Mlecznej Drogi

Serowarzy podczas sympozjum serowarskiego
Fot. Anna Wrońska
4 z 20

Serowarzy podczas sympozjum serowarskiego

Sery korycińskie z gospodarstwa rodzinnego Gremza
Fot. Anna Wrońska
5 z 20

Sery korycińskie z gospodarstwa rodzinnego Gremza

Spółdzielnia Spomlek i sery Old Poland (na zdjęciu Rubin i Bursztyn)
Fot. Anna Wrońska
6 z 20

Spółdzielnia Spomlek i sery Old Poland (na zdjęciu Rubin i Bursztyn)

Sery z Osady Burego Misia, wspólnoty wspomagającej osoby niepełnosprawne
Fot. Anna Wrońska
7 z 20

Sery z Osady Burego Misia, wspólnoty wspomagającej osoby niepełnosprawne

Rozdanie dyplomów. Na zdjeciu jury i nagrodzeni serowarzy
Fot. Anna Wrońska
8 z 20

Rozdanie dyplomów. Na zdjeciu jury i nagrodzeni serowarzy

Przed konkursem - sery czekające na degustację
Fot. Anna Wrońska
9 z 20

Przed konkursem - sery czekające na degustację

Koneserzy serów będą musieli obyć się smakiem
Fot. Anna Wrońska
10 z 20

Koneserzy serów będą musieli obyć się smakiem

Pogoda sprawiła, że jarmark odbył się wewnatrz hotelu Krasicki, a nie, jak planowano, na Przedzamczu
Fot. Anna Wrońska
11 z 20

Pogoda sprawiła, że jarmark odbył się wewnatrz hotelu Krasicki, a nie, jak planowano, na Przedzamczu

Nicole Chanrion z winem własnej produkcji podczas degustacji serów francuskich
Fot. Anna Wrońska
12 z 20

Nicole Chanrion z winem własnej produkcji podczas degustacji serów francuskich

Wyroby dostarczone na konkurs podzielono na kilka kategorii
Fot. Anna Wrońska
13 z 20

Wyroby dostarczone na konkurs podzielono na kilka kategorii

Wojciech Styś ze spółdzielni Spomlek podczas oceny sera
Fot. Anna Wrońska
14 z 20

Wojciech Styś ze spółdzielni Spomlek podczas oceny sera

Stoisko z serami Marka Grądzkiego (z lewej)
Fot. Anna Wrońska
15 z 20

Stoisko z serami Marka Grądzkiego (z lewej)

Sery i serki w ziołach i aromatycznych zalewach
Fot. Anna Wrońska
16 z 20

Sery i serki w ziołach i aromatycznych zalewach

Laboratorium Smaku i opisy degustowanych serów z Francji
Fot. Anna Wrońska
17 z 20

Laboratorium Smaku i opisy degustowanych serów z Francji

Gouda farmerska i inne sery z Wańczykówki
Fot. Anna Wrońska
18 z 20

Gouda farmerska i inne sery z Wańczykówki

Domowe wypieki, pierniczki, pierożki, ciastka i inne pyszności
Fot. Anna Wrońska
19 z 20

Domowe wypieki, pierniczki, pierożki, ciastka i inne pyszności

Dodatkowe atrakcje jarmarku, czyli ciasta, chleb, konfitury i smalczyk
Fot. Anna Wrońska
20 z 20

Dodatkowe atrakcje jarmarku, czyli ciasta, chleb, konfitury i smalczyk

REKLAMA
  • Jesteś zainteresowany reklamą w naszym serwisie? Chcesz w niebanalny sposób komunikować swoją markę? Sprawdź jak to zrobić.

    REKLAMA

  • Chcesz do nas napisać? A może myślisz o współpracy z nami? W każdej sprawie możesz się z nami skontaktować

    KONTAKT

  • Chcesz czytać Magazyn Kuchnia, Gazetę Wyborczą, Wysokie Obcasy wygodnie i bez ograniczeń? Kup prenumeratę

    PRENUMERATA

  • Copyright © Wyborcza sp. z o.o.
  • Polityka prywatności
  • Pomoc
  • Wszystkie artykuły
  • Ustawienia prywatności
Właściciel niniejszego serwisu nie wyraża zgody na zwielokrotnianie ani inne korzystanie z utworów rozpowszechnionych w tym serwisie, w celu eksploracji tekstów i danych. Więcej informacji w zastrzeżeniu dot. eksploracji tekstów i danych.