Fot. Archiwum Festiwalu Smaku
1 z 8
Ekologiczne cytryny - składnik nalewki z kwiatów czarnego bzu
Fot. Archiwum Festiwalu Smaku
2 z 8
Pieczywo wypiekane przez pana Jana
Fot. Archiwum Festiwalu Smaku
3 z 8
Jury konkursu na Smak Roku. Od lewej: Artur Moroz, Piotr Przybyło, Jean Bos, Marek Gąsiorowski
Fot. Archiwum Festiwalu Smaku
4 z 8
Pieczywo wypiekane przez pana Jana w gruczeńskim piecu chlebowym
Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja Wyborcza.pl
5 z 8
Gotowe nalewski truskawkowe
Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja Wyborcza.pl
6 z 8
Fot. Arkadiusz Wojtasiewicz / Agencja Wyborcza.pl
7 z 8
Ser tuchomski od państwa Sidorkiewiczów
Fot. Archiwum Festiwalu Smaku
8 z 8
Warsztaty nalewkarskie: przygotowywanie nalewki z kwiatów czarnego bzu