Fot. Shutterstock.com / rm
1 z 16
Nowoczesne centrum Buenos Aires
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
2 z 16
Autorka tekstu Joanna Zdanowska
Fot. Archiwum prywatne
3 z 16
Martin Gimenez Castro,szef kuchni restauracji Podkowa Wine Depot specjalizującej się w kuchni argentyńskiej
Fot. Shutterstock.com / DAVID CARREON
4 z 16
Fot. Shutterstock.com / Daniel Korzeniewski
5 z 16
Kolorowe domki w La Boca, portowej
dzielnicy Buenos Aires
Fot. Shutterstock.com / Anibal Trejo
6 z 16
Fileteado, typowe wzory na szyldach i domach
Fot. Shutterstock.com / Kobby Dagan
7 z 16
kolorowe domki w La Boca, portowej
dzielnicy Buenos Aires
Fot. Shutterstock.com / skphotography
8 z 16
Uliczni muzykanci w San Telmo
Fot. Shutterstock.com / Marc Turcan
9 z 16
Fot. Shutterstock.com / meunierd
10 z 16
Uliczna parada nawiązująca do przybycia włoskich emigrantów do Argentyny
Fot. Shutterstock.com / jakobradlgruber
11 z 16
Konsumpcja wołowiny w Argentynie ostatnio gwałtownie maleje. Statystyczny Argentyńczyk zjada dziś "tylko" 53,5 kg tego mięsa rocznie, o 22% mniej niż jeszcze dwa lata temu. dla porównania: na jednego polaka przypada rocznie około 4 kg
Fot. Shutterstock.com / meunierd
12 z 16
XIX-wieczne kamienice w Buenos Aires
Fot. Shutterstock.com / Daniel Korzeniewski
13 z 16
Alfajores - ciastka z kajmakiem
Fot. Shutterstock.com / EcoPrint
14 z 16
Nocny widok na Puente De La Mujer (Most Kobiet)
Fot. Shutterstock.com / Petrenko Andriy
15 z 16
Kobieta pijąca yerba mate
Fot. Shutterstock.com / Daniel Korzeniewski
16 z 16
Metalowe "słomki", czyli bombille