3/7
zamknij < >
Zdjęcie numer 3 w galerii - Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole

Fot. Arkadiusz Ścichocki / AG

Jeśli wrzucony na tłuszcz pieremiacz natychmiast wypłynie na wierzch, olej jest za gorący, jeśli spocznie na dnie - trzeba olej podgrzać.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole