2/7
zamknij < >
Zdjęcie numer 2 w galerii - Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole

Fot. Arkadiusz Ścichocki / AG

Synowie Tatiany Radeckiej z Bohonik z dumą prezentują specjalność swojej mamy: Pierekaczewnik
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Kuchnia tatarska: Półksiężyc na polskim stole