Na pi徠ych z cyklu warsztatach w Poznaniu w ramach wsp鏊nego gotowania po瞠gnamy ostatecznie wakacyjny sezon i poznamy ?Smaki ko鎍a lata?, a naszym przewodnikiem b璠zie szef kuchni Kuchi dla Dragona Krzysztof ζwniczak. Podczas wsp鏊nego gotowania wypr鏏ujemy przepis na autorsk zup warzywn z kalarep i kalafiorem, a nast瘼nie wykonamy wykwintne risotto z w璠zonon makrel i suszonymi pomidorami. Krzysztof ζwniczak zdradzi te recept na najlepszy, rozgrzewaj帷y deser - racuchy z twarogiem , sezonowymi owocami i sosem z bia貫j czekolady.

Zapis闚 na ka盥 edycj warszytat闚 prosimy dokonywa przez wys豉nie zg這szenia (w tytule miasto i data I NUMER warsztatu) na adres mailowy:

zelmer@targsniadaniowy.pl

Wraz z Mecenasem Kulinarnym zaprosimy r闚nie facebookowych fan闚 Targu 好iadaniowego i uczestnik闚 warsztat闚 do licznych konkurs闚, w kt鏎ych b璠zie mo積a wygra sprz皻 kulinarny Zelmer.

Patronem medialnym cyklu ?安ie瘸 Inicjatywa? jest Magazyn Kuchnia

Aktualne informacje o warsztatach i zapisy na nie mo積a znale潭 na stronie warsztatowej: https://www.facebook.com/events/1611440625805781/

oraz fanpage'ach Targu 好iadaniowego:

Warszawa

Sopot

Pozna

Wroc豉w

Zdj璚ie Sk豉dany Koszyk na Zakupy Bo-Camp Nieprzemakalny Zdj璚ie Reisenthel Koszyk carrybag BK2018 Zdj璚ie Maxima Koszyk na zakupy/ koszyk piknikowy Czerwony 8271
Sk豉dany Koszyk na Zakupy B... Reisenthel Koszyk carrybag ... Maxima Koszyk na zakupy/ ko...
廝鏚這: Okazje.info