Prenumerata rozpoczyna się od bieżącego wydania.

W najnowszym numerze magazynu Kuchnia:

Arbuz do jedzenia i do picia- z nim przeżyjemy każdy upał! Sprawdźcie jak smakuje jako składnik marynaty, sosu, sushi, sałatki i gazpacho.

Świeża, chrupiąca, kremowa, o lekko orzechowym smaku, soczysta i obezwładniająca- Grzegorz Łapanowski przyrządza cukinię!.

Winegret na 5 sposobów- najlepsze wykończenie letniej sałatki!

Naleśniki- z różnych rodzajów maki, wytrawnie i na słodko.

Wakacyjna mapa smaków - 133 przysmaki Pomorza, zapraszamy w kulinarną podróż po regionach pomorskim i zachodniopomorskim.

A także:
- Jemy na ulicy - przysmaki z polskich food trucków.
- 24 strony z przepisami na Ciasta owocowe.

To wydanie Kuchni kupisz także z dodatkiem Moje wypieki