Ruszamy z Plebiscytem "Kuchnia Polska 2017"

Redakcja
27.06.2017 11:00
A A A
Plebiscyt

Plebiscyt (Kuchnia Polska)

Plebiscyt dedykowany jest wytwórcom indywidualnym i producentom polskiej żywności. Czekamy na zgłoszenia!

Zapraszamy do udziału w Plebiscycie "Kuchnia Polska 2017" prowadzonym na łamach magazynu Kuchnia. Plebiscyt skierowany jest do wytwórców indywidualnych i producentów polskiej żywności. 

Zgodnie ze światowymi trendami stawiamy na lokalność - stąd zrodził się pomysł na nasz plebiscyt. Chcemy wyłonić i wskazać naszym czytelnikom najlepsze polskie produkty.

Firmy mogą zgłaszać swoje produkty w 6 kategoriach:

  • mleko i przetwory mleczne,
  • przetwory warzywne i owocowe,
  • produkty zbożowe,
  • napoje ( w tym polskie alkohole, soki, wody),
  • przetwory mięsne i rybne,
  • słodycze

ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W PLEBISCYCIE NALEŻY:

  1. Przesłać na adres organizatora wypełniony formularz zgłoszeniowy.W jednej Kategorii Konkursowej Uczestnik może zgłosić maksymalnie trzy produkty. Zgłoszenia przyjmujemy do 31 lipca 2017 na adres mailowy:
    konkurs_kuchnia@agora.pl
  2. Dostarczyć bądź przesłać próbkę zgłaszanego produktu (zapakowanego w sposób gwarantujący zachowanie walorów) w terminie od 1 do 31 sierpnia na adres redakcji: "Magazyn Kuchnia" ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa
  3. Przesłać dowód uiszczenia opłaty zgłoszeniowej na adres mailowy:
    konkurs_kuchnia@agora.pl

Każdy zgłoszony produkt do plebiscytu, spełniający warunki regulaminu zostanie zaprezentowany w numerze 10/2017 magazynu Kuchnia na powierzchni 1/3 strony.

W każdej kategorii plebiscytu wygrywa jeden produkt wybrany przez jury Agory.
Zwycięzcy poszczególnych kategorii otrzymają możliwość używania na etykiecie nagrodzonych produktów, logo konkursu „KUCHNIA poleca 2017”.

Partnerem Plebiscytu jest Program Promocyjny "Doceń Polskie" 

docenpolskie.pl

Doceń polskieDoceń polskie /Logo

Formularz zgłoszeniowy do pobrania znajdziesz TUTAJ.

Regulamin Plebiscytu znajdziesz TUTAJ.

Skomentuj:
Zaloguj się

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE