Warsztaty poprowadzi Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, który pokaże, jak świetnym składnikiem deserów jest dobra kawa, i pomoże uczestnikom przygotować:
• bezę kawową z kremem mascarpone, gorzką czekoladą  i chrupiącymi ziarnami kawy; 
• bonet al caffé, czyli kawowy pudding serwowany z bitą śmietaną;
• mini panna cotty z lukrecją i galaretką z espresso;
• bignè, czyli ptysia z kremem kawowym; 
• minicrostaty z kawowo-czekoladowym kremem custard i solą morską.

Zajęcia odbędą się 19 października w Akademii Kulinarnej Whirlpool, Soho Factory, ul. Mińska 25, lok. 57 w Warszawie i potrwają 4 godziny; cena: 195 zł. Informacje na temat warsztatów i zasady płatności: akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty/

Spieszcie się - liczba miejsc ograniczona!