W najnowszej Kuchni:

Redakcja
13.04.2017 14:55
A A A
Kuchnia 04/2017

Kuchnia 04/2017 (materiał redakcyjny)

Mamy mnóstwo pomysłów i przepisów na Wielkanoc. Jajka - faszerowane, z sosami i w potrawach, domowa peklowana szynka oraz polski mazurek z francuską fantazją.

W kwietniowym wydaniu „Kuchni magazynu dla smakoszy”znajdziecie mnóstwo przepisów i pomysłów na Wielkanoc:

Wielkanocny stół
Przygotujcie z nami: jajka faszerowane, w koszulce, marynowane i z pysznymi sosami; domową szynkę; majonez tradycyjny i wegański; baby drożdżowe, serniki i mazurki.

Szef kuchni restauracji Bez gwiazdek
Razem z Robertem Trzópkiem wybierzcie się w kulinarną podróż po Polsce.

Pastrami
Zróbcie doskonałą kanapkę z domowym pastrami i sosem rosyjskim.

Smaki regionów
Odkryjcie smak krzanówki – tradycyjnej zupy.
Przeczytajcie o obchodach Małej Wielkanocy na Dolnym Śląsku.

Post i jak go unikano
Poznajcie historię zakazanych i dozwolonych podczas postu potraw.

Specjalnie dla naszych czytelników mamy kupony rabatowe do sklepów w całej Polsce ze zniżkami na zakupy do  - 80%!

Nagrody za zdjęcia
Gotujcie, pstrykajcie zdjęcia, a my wybierzemy najciekawsze prace. Ich autorzy otrzymają nagrody ufundowane przez markę Smeg.

W „Kuchni” znajdziecie również dodatek - 38 potraw wielkanocnych.

Kwietniowa „Kuchnia” już od 21.03 w kioskach!

Kuchnia 04/2017Kuchnia 04/2017 materiał redakcyjny

Skomentuj:
Zaloguj się

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX