Steki, żeberka czy też hamburgery - amerykańska klasyka na grilla

Mg
04.05.2018 08:34
A A A
Kotlety wieprzowe z salsą verde

Kotlety wieprzowe z salsą verde (Fot. Magazyn Kuchnia)

Sekret BBQ tkwi nie tyle w oryginalności dań, co w dymie, który je przenika podczas pieczenia na ruszcie. To on jest tym magicznym składnikiem!
Zobacz, co warto wrzucić na ruszt! (10)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (2)
Zaloguj się
  • amelia1987

    0

    U mnie na grillu często są żeberka a do nich obowiązkowo chrzan Krakus. Lubię go bo jest ostry i wyczuwalne są kawałeczki chrzanu. Staram się zawsze szykować grilla sprytnie i zdrowo.

  • Ola Grzybowska

    0

    Lubię wszystko co amerykańskie :D tym bardziej lubię sama próbować przysmaków tamtejszej kuchni :) Rozpoczęliśmy z rodzinką już sezon grillowy, więc ostatnio padło na steka w sosie BBQ Tarsmak. Wszyscy byli zachwyceni, najbardziej tata, który zjadł wszystko co zostało :)

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE