Pikantne i chrupiące rzodkiewki - nie tylko na surowo! [PRZEPISY]

paz
13.06.2017 10:56
A A A
rzodkiewki

rzodkiewki (Fot. Łukasz Zandecki)

Rzodkiewki na surowo są pyszne, ale po co się ograniczać! Można z nich wyczarować wiele pyszności - na ciepło i zimno, które świetnie sprawdzą się w sezonie. Sprawdźcie nasze przepisy na dania z dodatkiem rzodkiewek.
Zobacz nasze przepisy na rzodkiewki (10)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (1)
Zaloguj się
  • avatar

    cezaryk

    Oceniono 3 razy 3

    > Przykrywamy przezroczystą folią i wstawiamy do lodówki na przynajmniej 4 godziny.

    Proszę Państwa!
    Żyjemy w XXI wieku. Wynaleziono już gołębie pocztowe oraz przykrywki do garnka.
    Tak. Przykrywki do garnka. Nie musimy już stosować średniowiecznych metod foliowych. Garnek możemy przykryć przykrywką do garnka.
    Cudowny jest ten postęp.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX