Gotuj szybko w czerwcu! Sezonowe pyszności na pierwszym planie

Dominika Wójciak
12.06.2017 12:27
A A A
Młode ziemniaki pieczone w miodzie z rzodkiewkami i szparagami

Młode ziemniaki pieczone w miodzie z rzodkiewkami i szparagami (fot. Dominika Wójciak)

  • Gotuj szybko w czerwcu! Sezonowe pyszności na pierwszym planie
  • Sałatka ziemniaczana z surowymi szparagami i koperkowym sosem
  • Grillowane szparagi i ziemniaki z pesto z liści rzodkiewki
W każdym miesiącu Dominika Wójciak wybiera pięć sezonowych składników i gotuje z nich trzy łatwe potrawy, pomysłowo łącząc smaki. Tym razem stawiamy na młode ziemniaki, rzodkiewkę, szparagi, rukolę i koperek.
Przejdź do artykułu (4)

ZOBACZ WIDEO

Skomentuj:
Zaloguj się

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX