Jarmuż - nie tylko zdrowy. Jak go przyrządzać, by był najlepszy?

Honorata Piwowarska
11.01.2017 11:49
A A A
Kociołek z jarmużem, batatami i salami

Kociołek z jarmużem, batatami i salami (fot. Studioo Małgorzata Kujda)

To, że robi furorę wśród osób wiecznie odchudzających się, nie znaczy, że na właściwościach odżywczych kończą się jego zalety. Jarmuż zasługuje też na uwagę smakoszy. Jak wybrać ten najlepszy i co warto z niego przyrządzić?
Poznaj przepisy na dania z jarmużem (7)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (1)
Zaloguj się
  • avatar

    korniczek13

    Oceniono 2 razy 0

    Najlepsze są chipsy z jarmużu: umyć, osuszyć (odwirować jak sałatę), porwać na kawałki (bez łodyg), rozłożyć na blasze, leciutko spryskać oliwą lub olejem (np w sprayu), posypać płatkami drożdżowymi. piec aż będą całkiem chrupiące. Smakują wszystkim, mięsożercom też.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX