Dziś na kolację, a jutro na wynos (do pracy lub szkoły)

paz
27.04.2017 13:17
A A A
Bolognese w cieście

Bolognese w cieście (Fot. Marcin Klaban)

Po co gotować dwa razy? Zrób dziś kolację, a to, co zostanie, jutro zabierz do pracy albo do szkoły. Polecamy przepisy na przysmaki w cieście, które wygodnie zarówno jeść, jak i transportować.
Poznaj przepisy na kolacje (8)

PYTANIE Co najczęściej jesz na kolację

 kanapki
 sałatkę
 coś ciepłego
 nie jem kolacji

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (1)
Zaloguj się
  • avatar

    starystormy

    0

    co ma wspolnego przepis bolegnese w ciescie z ragu bolgnese? bo na pewno nie skladniki, ani sposob przygotowania. chyba ze "bolonskim" wyznacznikiem jest obecnosc mielonej wolowiny

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX