Jadalne kwiaty - spiesz się, sezon już trwa!

Przepisy: Honorata Piwowarska, stylizacja potraw: Danuta Napierała/PND Futura
04.06.2018 08:10
A A A
Tarta z faszerowanymi kwiatami cukinii

Tarta z faszerowanymi kwiatami cukinii (Fot.: Dagna Napierała)

Główna rola kwiatów: sprawiać przyjemność naszym zmysłom. Dlatego patrzymy na nie, wąchamy, dotykamy... a co ze smakowaniem? Przecież kwiaty można też jeść,. Niektóre z nich są naprawdę pyszne!
Zobacz przepisy na dania z jadalnymi kwiatami! (7)

PYTANIE Jakie są twoje ulubione letnie warzywa?

  • cukinia
  • pomidor
  • papryka
  • bób
  • fasolka
  • ziemniaki
  • kalafior

ZOBACZ WIDEO

Skomentuj:
Zaloguj się

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE