Jak suszyć warzywa, owoce i grzyby? Krótki poradnik

Anna Wrońska
08.09.2016 11:10
A A A
Kolorowe pomidory

Kolorowe pomidory (Fot. Shutterstock/Catherine Murray)

Koniec lata. Na bazarach, w ogródkach, w warzywniakach wciąż pełno świeżych owoców i warzyw. Grzyby też już są, wystarczy krótki spacer po lesie. Nie chcę straszyć, ale to nie będzie trwało wiecznie. Za chwilę znowu zrobi się chłodno, a my zatęsknimy do lata.
Przejdź do artykułu (6)

PYTANIE Przetwory, które robię najczęściej, to:

 Dżemy, powidła, kofitury
 Owoce i warzywa marynowane
 Domowe kiszonki
 Suszone grzyby, owoce, warzywa

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (3)
Zaloguj się
  • avatar

    Oceniono 3 razy 1

    "Grzyby też już są, wystarczy krótki spacer po lesie." - Szanowna Pani redaktor, gdzie są te grzyby ?! Trzeba być naprawdę oderwanym od rzeczywistości (żeby nie powiedzieć gorzej) aby taką bzdurę napisać. Jeżeli kopiujemy tekst napisany w ubiegłym roku (za to samo znowu leci kasa), należy wcześniej przeczytać co się kopiuje.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX