Majonez - nie udawaj, uwielbiasz go

Olga Badowska
28.02.2018 09:07
A A A
Majonez

Majonez (natalia nowak-bratek (krewimleko.wordpress.com))

Zawsze można słoik białego sosu kupić, ale kto raz spróbował majonezu domowej roboty, nie wróci już do sklepowej wersji. I nie bójcie się, że nie wyjdzie! Żeby go ukręcić, nie trzeba nadprzyrodzonych mocy. Wystarczy trochę siły i cierpliwości
Zobacz zdjęcia (6)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (9)
Zaloguj się
  • cezar61

    Oceniono 12 razy 8

    Kupię, bo mi się samemu nie chce grzebać w kuchni

  • iza dors

    Oceniono 5 razy 1

    I jeszcze parmezan do owocow morza.. Cieszcie sie ze swojej ignorancji i gotujcie z czego popadnie.

  • iza dors

    Oceniono 2 razy -2

    Oliwa extra virgine jest o wiele bardziej zielona, w zasadzie kazda lepsza oliwa z oliwek, a surowe krewetki sa przezroczyste i niebieskawe... rozowe sa juz gotowane. Brawo, smazone uprzednio gotowane krewetki. Straszny przepis. Wstyd.

  • cyniczne_oko

    Oceniono 13 razy -7

    musztarda Dijon - takie cos ma nazwę "product placement" i jest uznawane za reklamę. Sama musztarda nie wystarczyła w przepisie?

  • joankb

    Oceniono 19 razy -9

    Używam ok. 3-4 łyżeczek tygodniowo. Mały słoiczek kieleckiego jest w sam raz, nie zepsuje się w "okresie eksploatacji"
    Pozdrawiam kretynów, którzy zamiast walczyć o jakość kupowanej żywności muszą wszystko sami. I chlebek i szyneczkę i przyprawy i jogurcik i majonez.
    W 27 godzinie doby....

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE