16 dań kuchni włoskiej do ugotowania w lutym

Mg
08.02.2017 14:48
A A A

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (4)
Zaloguj się
  • marghot

    Oceniono 15 razy 7

    łyżka i widelec do jedzenia tagliatelle?

  • klamtusek

    Oceniono 6 razy 2

    Jak powiedział Goethe, jedzenie dla lazzaronów.

  • 12-digit

    Oceniono 21 razy -3

    400 g mąki, ale jakiej ?
    Rozumiem, że jak wezmę krupczatkę albo ziemniaczaną, to też wyjdzie?
    To oczywiście żart, ale jak już zamieszczacie przepisy, w których używa się mąki, to chociaż podajcie jaką użyć. Co jak co, ale to akurat jest bardzo ważne. Chyba że w przypisie, który tłumaczyliście nie było takiej informacji, to chociaż przyznajcie się do tego...
    Kolejna rzecz.. Piszecie: "Pieczemy 15-20 minut w 220°C" , ale gdzie, na dole piekarnika, na górze a może na środku?

  • ciotka.wanda

    Oceniono 4 razy -4

    Do makaronów najlepsza jest semolina z mąki durum. Zawsze wybieram takie makarony, najchętniej od Primo Gusto bo są najlepsze.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE