Terrina! Pomysł na karnawałowe przyjęcie

ob
29.01.2016 14:48
A A A
Terrina z awokado

Terrina z awokado (Fot. BBS)

Robisz ją wcześniej, wkładasz do lodówki i spokojnie szykujesz całą imprezę. Z terriną sprawa jest prosta - zawsze zachwyci wszystkich gości
Zobacz zdjęcia (7)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (1)
Zaloguj się
  • jogar

    Oceniono 3 razy 3

    Zdjecie 2- Terrina z awokado- nosiłam się z zamiarem zrobienia juz od dawna bo uwielbiam awokado. Zrobiłam w ub.czwartek- na noc zgodnie z zaleceniem wstawiłam do lodówki. Nie radze nikomu robic bo niestety wyszło gwno i wywaliłam do kosza. Robiłam dokładnie wg przepisu i dodałam jeszcze zelatynę by lepiej sie kroiła. Po pierwsze- to brzydko niestety ściemniała wiec to nie był kolor jak na zdjeciu a po drugie- rozpadła sie . Zrobiłam ją w keksówce ze zdejmowaną obręczą, obręcz zdjęłam i było po terrinie. Szlag.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE