Dla niespodziewanych gości. Tarty wytrawne na kruchym spodzie

Magazyn Kuchnia
07.07.2017 10:09
A A A
Tarta z sardynkami

Tarta z sardynkami (Fot. Marcin Klaban)

Na spodzie z kruchego lub francuskiego ciasta można zapiec właściwie wszystko: warzywa, mięso, ryby, sery - co komu kulinarna fantazja podpowiada. Tarta to fantastyczny pomysł na szybkie, a jakże eleganckie danie. By zatem godnie przyjąć niespodziewanych gości, zawsze warto mieć w lodówce zamrożone ciasto.
Zobacz zdjęcia (11)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (2)
Zaloguj się
  • burina

    Oceniono 12 razy -12

    A po co mi to ciasto francuskie, jeśli chcę zrobić tartę??? Pomijając to, że nie położyłabym składników, które proponujecie na mrożonym chłamie dle leniwców.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE