Kasza dla oszczędnych. Dieta bez mięsa

Magazyn Kuchnia
14.01.2016 09:39
A A A
Jasne gryczotto ze szpinakiem, pieczarkami i mlekiem kokosowym

Jasne gryczotto ze szpinakiem, pieczarkami i mlekiem kokosowym (Fot. Małgorzata Dzięgielewska)

Co zrobić, żeby kasza nie była nudna? Przyrządzić ją jak risotto! Pobawić się nietypowymi dodatkami oraz językiem (tym od mówienia). Nowym potrawom nadać nowe nazwy
Zobacz zdjęcia (6)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (4)
Zaloguj się
  • avatar

    since_1977

    Oceniono 2 razy 2

    hahhaahahahah...i od razu znika z głównej, przestaje Was lubić - chciałoby się powiedzieć :)

  • Anna Wójcik

    Oceniono 1 raz 1

    Czy ktoś doradzi mi, jak otwierać strony, aby nie właczały się filmiki? ;)

  • avatar

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX