Terrina - przysmak kuchni francuskiej na świątecznym stole

Magazyn Kuchnia
14.04.2014
A A A
Terrina warzywna z trzech musów

Terrina warzywna z trzech musów (Fot. BBS)

  • Terrina z łososia i przegrzebków, z maślanym sosem szczypiorkowym
  • Terrina warzywna z trzech musów
  • Terrina z niebieskim sosem i orzechami
  • Terrina śródziemnomorska z sosem pietruszkowym
Znakomite wyjście dla tych, którzy nie jadają mięsa. Smaczna warzywna terrina z powodzeniem zastąpi pasztet na świątecznym stole, a w dodatku poprawi wam nastrój - spójrzcie tylko na te kolory!
Zobacz zdjęcia (5)
Komentarze (1)
Zaloguj się
  • avatar

    zoraz

    0

    Przykro mi ale już na pierwszy rzut oka mi nie smakuje :(

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX