Coś na szybko? Zapiekanki!

Magazyn kuchnia
08.01.2018 16:12
A A A
Rybna zapiekanka z cykorią

Rybna zapiekanka z cykorią (Fot. Łukasz Zandecki)

Zapiekanki to patent niezawodny: robi się szybko, właściwie samo - tylko trochę krojenia i układania, tyle co nic. A efekt... Poezja smaku. Niezależnie, czy będzie to smak wytrawny, słodki, słony, mięsny czy owocowy. Pokażemy wam dziś wszystkie!
Zobacz przepisy na zapiekanki (10)

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (3)
Zaloguj się
  • zewszad_i_znikad

    Oceniono 13 razy 7

    Sumienie was nie gryzie, reklamiarze?! Kurde blaszka, pod każdymi przepisami jacyś durni spamerzy się produkują...

  • boo-boo

    Oceniono 8 razy 6

    Same się robią ? No tak, zakupy same się zrobią, same się przyniosą i rozpakują i samo się to wszystko przygotuje. To ja już wiem czemu się mówi, że kobiety "siedzą w domu".

  • urte2

    Oceniono 2 razy 2

    Nie lepiej jednak i zdrowiej ugotować ziemniaki w całości,by nie wygotowały się bardziej związki mineralne w nich zawarte a potem zwyczajnie je podusić? Gotują się może nieco/chwilę dużej ,ale woda nie wypłucze tak bardzo ich smaku i wartości mineralnych.A czosnek z ziołami zawinięty w folię aluminiową- Przecież wiemy od dawna,że smażenie,pieczenie i gotowanie w folii aluminiowej jest niezdrowe i szkodliwe.gdyż uwalniają się wtedy z tego aluminium związki rakotwórcze !! Co nam po zapachu zamkniętym w takiej folii wtedy ,kiedy trujemy się jednocześnie taką folią używaną do gotowania,pieczenia czy smażenia ? Można przecież nie używać do wysokich temp.folii aluminiowej -do wszelkiego gotowania ,smażenia czy pieczenia-prawda? Zdrowie jest ważniejsze niż lepszy smak.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE