Masz chrapkę na kanapkę? Przepisy dla zaawansowanych

Tomek Woźniak
26.09.2016 07:55
A A A
Z pieczoną kaczką, oscypkiem i żurawiną

Z pieczoną kaczką, oscypkiem i żurawiną (Fot. Marcin Klaban / Agencja Gazeta)

Niezmiennie i codziennie! W domu, pracy, szkole, na mieście. Pochłaniamy je na śniadanie, lunch, podwieczorek, kolację, jako przegryzkę. Swojskie kanapki lub światowe sandwicze. Smacznego!
Poznaj przepisy na pyszne kanapki (7)

PYTANIE Idealne drugie śniadanie to:

 tradycyjna kanapka
 treściwa sałatka
 słodki batonik
 domowe musli

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (4)
Zaloguj się
  • sthoss

    Oceniono 16 razy 8

    prosze was kanapki do ktorych skladniki trzeba gotowac z pol godziny? Wy chyba na tej Czerskiej nie macie zrobic z czasem....

  • plastikpiokio

    Oceniono 9 razy 7

    kanapka to przekąska na już ---a nie za godzinę

  • ablissa

    Oceniono 11 razy 7

    nie ma to jak spedzac caly wolny czas po pracy na robieniu kanapek do pracy :) :) :)

  • jack3yp

    Oceniono 3 razy -1

    Czyżby trening redachtorów gazetki przed nadmiarem wolnego czasu...
    Wiecie już coś o zwolnieniach...
    Tylko na bezrobociu może nie być na te kaczuszki, łososie, polędwiczki wołowe...

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE