Rolki z szynki parmeńskiej, gruszki i rukoli

Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Gazeta

Składniki

 

Sposób przygotowania

Gruszki umyj (nie musisz obierać) przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i każdą połówkę przekrój na 4 cząstki. Skrop sokiem z cytryny. Na plastrach szynki układaj gruszki, gałązki rukoli oraz płatki parmezanu. Zwijaj w ruloniki.

ZOBACZ WIDEO

Komentarze (2)
Zaloguj się
  • avatar

    zrjn

    0

    Może to i ciekawe, ale
    nie będę przewijał stron aby oglądać reklamy.
    Proponuję to innym użytkownikom.
    Może "tfurcy" stron zmądrzeją.
    zrjn.

  • avatar

    zrjn

    Oceniono 1 raz -1

    Dodałem komentarz o tej samej treści!
    Prawda!
    Tylko go nie ma.
    Cenzura?
    zrjn.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX