Bez kiełbasy - ciekawsza i zdrowsza wersja grillowania
28.04.2017
10:52
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub magazyn-kuchnia.pl na Facebooku
Grill do niedawna kojarzył się z ociekającymi tłuszczem, niezdrowymi daniami mięsnymi, w oparach rakotwórczego dymu Na szczęście takie grillowanie powoli odchodzi do kulinarnych annałów, a ciężkostrawne i nudne potrawy przyrządzane jedynie na bazie wyrobów mięsnych, nie są już dziś receptą na udany piknik.
Grillowanie może być zdrowe i zarazem smaczne - jeśli zastosujemy się do kilku wskazówek dotyczących samego przyrządzania potraw i jednocześnie damy szansę zdrowym marynatom, ziołom, warzywom, a nawet owocom.
Zobacz zdjęcia
(5)
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub magazyn-kuchnia.pl na Facebooku
Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX
- 1.
Jedna z najpiękniejszych lodziarni na świecie znajduje się w Polsce! W niedużym podkarpackim mieście
- 2.
10 pomysłów na bakłażana. Wskazówki dla zagubionych w kuchni
- 3.
Top 10 szybkich przepisów na niedrogi makaron
- 4.
Czy stylizacji jedzenia można się nauczyć, a schabowy może być efektowny? Stylistka jedzenia odpowiada
- 5.
Lekka kolacja - 8 przepisów w sam raz na wiosnę
- 6.
Jak zrobić tradycyjne placki ziemniaczane? Przepis podstawowy i kilka przydatnych porad, by wyszły idealne
- 7.
Koktajle warzywne na płaski brzuch
- 8.
Fasolka po bretońsku - jak to się robi? Mamy przepis i kilka porad
- 9.
Przepis na najlepsze kotlety mielone. Bez udziwnień i zbytecznych dodatków
- 10.
Szybka kolacja - 13 przepisów, dzięki którym nie zginiesz
Polecamy
- Ciasta i desery
- Dania jarskie
- Przetwory, weki
- Dania mięsne
- Sałatki
- Branża
-
Kontakt z redakcją
- ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- kuchnia@agora.pl
- Reklama:
- reklamaczasopisma@agora.pl
- tel. 22 555 68 13
panicyniczna
Oceniono 10 razy 10
można też na takim grillu postawić czajnik z wodą. pyszny wrzątek, zero kalorii, no i grill zaliczony.