Kruche ciasto słodkie i wytrawne - co jeszcze możesz z niego zrobić?
09.07.2018
09:00
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub magazyn-kuchnia.pl na Facebooku
Nie ma co ukrywać: najfajniejsze w kruchym cieście jest... masło! A druga dobra rzecz? Fakt, że możecie ciasto zagnieść na zapas. Potem zamrozić i wykorzystać, gdy nadarzy się okazja.
Zobacz przepisy na dania i desery z kruchym ciastem
(6)
- Podziel się
- Tweetnij
- Polub magazyn-kuchnia.pl na Facebooku
Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX
- 1.
Jak zrobić domowy makaron? Mamy przepis krok po kroku i kilka porad
- 2.
Przepis na najlepsze kotlety mielone. Bez udziwnień i zbytecznych dodatków
- 3.
10 pomysłów na bakłażana. Wskazówki dla zagubionych w kuchni
- 4.
Top 10 szybkich przepisów na niedrogi makaron
- 5.
Koktajle warzywne na płaski brzuch
- 6.
Top 7 najlepszych sałatek z kurczakiem
- 7.
Jak zrobić jajko w koszulce? Są na to co najmniej 3 sposoby - w tym jeden bardzo prosty
- 8.
Policzki wieprzowe - jak je przyrządzić, by były najlepsze?
- 9.
Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
- 10.
Brukselka da się lubić - 6 przepisów na zimowe potrawy
Polecamy
- Ciasta i desery
- Dania jarskie
- Przetwory, weki
- Dania mięsne
- Sałatki
- Branża
-
Kontakt z redakcją
- ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- kuchnia@agora.pl
- Reklama:
- reklama@agora.pl
- tel. 22 555 55 55