Kuchnia włoska. Narty w Dolomitach

Tessa Capponi-Borawska
28.01.2013 10:36
A A A
Pierogi z Cortiny d'Ampezzo

Pierogi z Cortiny d'Ampezzo (Fot. Agata Jakubowska)

Jedziesz na narty do Włoch? Walizki już spakowane? Z czego słyną Dolomity i czego warto tam skosztować opowiada Tessa Capponi-Borawska
Zobacz zdjęcia (6)
Komentarze (2)
Zaloguj się
  • avatar

    Gość: w

    Oceniono 8 razy 6

    szkoda ze p. Tessa nie ma juz programu w TVN Style jak przed laty - bardzo go lubiłam..mial totalnie inny klimat niz wszystkie aktualne programy..nie byl nowoczesny a raczej stylowy..piekny, powolny..z klimatem..

  • avatar

    Gość: ciambellina

    Oceniono 2 razy 0

    wedzonka krotoszynska w dolomitach? co w oryginale?

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX