5/5
zamknij < >

Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

Zdjęcie numer 5 w galerii - Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

fot. Różalski/Walsczyk/Warsztatkadru.pl

Piekarnik rozgrzewamy do 180 st. Ciasto nakłuwamy widelcem i wstawiamy do piekarnika na 10 minut. Wyjmujemy, odcinamy wystające kawałki ciasta. Pieczemy jeszcze ok. 5 minut (na złoty kolor). Dokładnie studzimy.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad