4/5
zamknij < >

Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

Zdjęcie numer 4 w galerii - Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

fot. Różalski/Walsczyk/Warsztatkadru.pl

W formie układamy ciasto, usuwamy pergamin. Zostawiamy kawałki ciasta wystające za rant - to bardzo ważne, bo dzięki nim ciasto 'nie spłynie' do formy w czasie pieczenia. Formę wstawiamy do lodówki na kolejne 30 minut.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad