3/5
zamknij < >

Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

Zdjęcie numer 3 w galerii - Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad

fot. Różalski/Walsczyk/Warsztatkadru.pl

Schłodzone ciasto wykładamy na pergamin, przykrywamy drugim kawałkiem pergaminu i wałkujemy na grubość 2 mm. Zdejmujemy wierzchni pergamin, wycinamy z niego koło i umieszczamy w formie do tarty.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Jak zrobić kruche ciasto na spód do tarty? Mamy przepis i kilka porad