Kozie sery z gospodarstwa Kaszubska Koza
Stoisko Małgorzaty Klaus-Wojas, zdobywczyni głównej nagrody festiwalu za ser kozi Capra
Nagrodzone jogurty z Mlecznej Drogi
Serowarzy podczas sympozjum serowarskiego
Sery korycińskie z gospodarstwa rodzinnego Gremza
Spółdzielnia Spomlek i sery Old Poland (na zdjęciu Rubin i Bursztyn)
Sery z Osady Burego Misia, wspólnoty wspomagającej osoby niepełnosprawne
Rozdanie dyplomów. Na zdjeciu jury i nagrodzeni serowarzy
Przed konkursem - sery czekające na degustację
Koneserzy serów będą musieli obyć się smakiem
Pogoda sprawiła, że jarmark odbył się wewnatrz hotelu Krasicki, a nie, jak planowano, na Przedzamczu
Nicole Chanrion z winem własnej produkcji podczas degustacji serów francuskich
Wyroby dostarczone na konkurs podzielono na kilka kategorii
Wojciech Styś ze spółdzielni Spomlek podczas oceny sera
Stoisko z serami Marka Grądzkiego (z lewej)
Sery i serki w ziołach i aromatycznych zalewach
Laboratorium Smaku i opisy degustowanych serów z Francji
Gouda farmerska i inne sery z Wańczykówki
Domowe wypieki, pierniczki, pierożki, ciastka i inne pyszności
Dodatkowe atrakcje jarmarku, czyli ciasta, chleb, konfitury i smalczyk