Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
1 z 13
Sałatki specjalna, mix sałat, orzechy włoskie z sosem z sera camembert posypane solidną porcją mączników
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
2 z 13
Restauracja "Co To To Je"
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
3 z 13
Restauracja "Co To To Je"
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
4 z 13
Szaszłyki z jedwabnikiem, drewnojadem i szarańczą
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
5 z 13
Szaszłyki z jedwabnikiem, drewnojadem i szarańczą
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
6 z 13
Szarańcza w tempurze, z dodatkiem czerwonego curry
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
7 z 13
Zupa krem z białych warzyw podana z mącznikiem młynarkiem
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
8 z 13
Kaczka w sosie ze świerszczy i malin podane z kaszą
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
9 z 13
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
10 z 13
Żywe owady podziwiamy w terrarium
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
11 z 13
Larwy mącznika młynarka. Mniam?
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
12 z 13
Żywe owady podziwiamy w terrarium
Fot. Gerard Przybysz, Wyspa Smaków
13 z 13