Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
1 z 7
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
2 z 7
Synowie Tatiany Radeckiej
z Bohonik z dumą prezentują specjalność swojej mamy: Pierekaczewnik
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
3 z 7
Jeśli wrzucony na tłuszcz pieremiacz natychmiast wypłynie na wierzch, olej jest za gorący,
jeśli spocznie na dnie - trzeba olej podgrzać.
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
4 z 7
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
5 z 7
Bajecznie kolorowe wnętrze meczetu w Bohonikach
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
6 z 7
Fot. Arkadiusz Ścichocki / Agencja Wyborcza.pl
7 z 7