Najlepsze książki kucharskie roku 2013

O.B.
Na początku maja przyznano James Beard Foundation Awards - najbardziej prestiżowe nagrody w światku kulinarnym. Co roku Fundacja James'a Beard'a odznacza dziennikarzy, pisarzy kulinarnych, prezenterów, blogerów i szefów kuchni. Przedstawiamy Wam listę zwycięzców w kategorii

Na początku maja przyznano James Beard Foundation Awards - najbardziej prestiżowe nagrody w światku kulinarnym. Co roku Fundacja James'a Beard'a odznacza dziennikarzy, pisarzy kulinarnych, prezenterów, blogerów i szefów kuchni. Przedstawiamy Wam listę zwycięzców w kategorii "Książki". Dobra lista prezentów na cały rok! KSIĄŻKA ROKU Maricel E. Presilla, Gran Cocina Latina: The Food of Latin America (Fot. Materiały prasowe)

Na początku maja przyznano James Beard Foundation Awards - najbardziej prestiżowe nagrody w światku kulinarnym. Co roku Fundacja James'a Beard'a odznacza dziennikarzy, pisarzy kulinarnych, prezenterów, blogerów i szefów kuchni. Przedstawiamy Wam listę zwycięzców w kategorii "Książki". Dobra lista prezentów na cały rok!
1 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

2 z 14
Fot. lavarenne.com
Fot. lavarenne.com

3 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

4 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

5 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

6 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

7 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

8 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

9 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

10 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

11 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

12 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

13 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

14 z 14
Fot. Materiały prasowe
Fot. Materiały prasowe

Więcej na ten temat: książki kulinarne