Gazeta.pl > magazyn-kuchnia >  Magazyn
O.B.
2013-05-14

O.B.

Komentarze (3)
Zaloguj się
  • avatar

    Gość: Hubert

    Oceniono 1 raz 1

    Wszystkie te książki są ładnie wydane, są w nich ładne zdjęcia, ale słabo wpisują się w nasze polskie gusta kulinarne. Po obejrzeniu odstawiamy je na półkę. Osobiście cenie sobie książki kulinarne Łebkowskiego, a z książek z 2013 roku mogę polecić książkę o współczesnej kuchni polskiej Izabeli Chudzyńskiej "Rozsmakuj się w powicie bydgoskim", ciekawe historie, piękne zdjęcia i wyjątkowo dobrze dobrane przepisy. Dlaczego tak słabo promujemy dobrych polskich autorów?

  • avatar

    Gość: ardisia

    Oceniono 1 raz 1

    Cudowne. Chciałąbym chociaż jedną pozycję

  • avatar

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX

Konkurs

Perfekcyjnie tradycyjnie

Uwolnij swoją kulinarną kreatywność!